Jong en oud ontmoeten elkaar in Parkwijk en Stadskanaal Noord

Stadskanaal

De werkgroep Samen tegen Eenzaamheid houdt in de laatste week van september een ‘Kom erbij Week’.

In de gemeentes Stadskanaal en Vlagtwedde vinden dan verschillende Kom erbij-activiteiten plaats, waarbij sociale contacten centraal staan. Jong en Oud ontmoeten elkaar op vrijdagochtend 23 september op drie plekken in de wijken Stadskanaal Noord en Parkwijk met als thema ‘vroeger’. Kinderen van basisscholen en (alleenstaande) ouderen gaan samen ouderwetse spelletjes spelen en in de (buurthuis)keukens bereiden zij samen nostalgische (streek-)gerechten. De ‘Oud en Jong’ ontmoetingsochtenden vinden plaats in Buurtcentrum Noordstee en buurthuis ’t Lange End in Stadskanaal Noord. En in de Parkwijk vanuit verpleeghuis Parkheem en het Julianapark. Deelnemen aan van deze Oud & Jong ontmoetingsochtenden? Of kent men (alleenstaande) ouderen die hiervoor in aanmerking komen? Bel of mail naar de receptie van Welstad (635999 of info@welstad.nl) voor de uitnodigingskaart.

Auteur

Cindy Houwen