Doe mee aan de Yoga Proefmaand

Stadskanaal

In de hectiek van het leven, is het heerlijk om regelmatig een moment te hebben voor jezelf. Dat kan bij Himalaya Yoga Stadskanaal.

"Onze Hatha Yoga en meditatie lessen zijn een weldaad voor lichaam en Mind", vertelt Natasja Corporaal. "Ervaar dat je hoofd tot rust komt, door je lichaam in beweging te zetten." "Yoga wordt al eeuwen beoefend als middel om verstilling te bereiken in onze natuurlijke turbulente gedachtestroom en onrust in het lichaam. Een of twee keer per week yoga beoefenen kan al heel veel verschil maken. Bovendien versterk je ook de kracht en souplesse van je spieren. De groepsgrootte - maximaal 10 personen - garandeert persoonlijke aandacht en begeleiding. Er is keus uit lessen op een avond of ochtend op verschillende locaties." Tijdens de oefeningen, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de adem, wordt ook spelenderwijs gewerkt aan coördinatie en evenwicht. De lessen duren 90 minuten en iedere les wordt beëindigd met een lange ontspanningsoefening. Het kost tijd om te ervaren wat Hatha Yoga doet en wat het voor je betekent. Daarom is het mogelijk om een abonnement te nemen op een proefmaand. U wilt meer informatie? U wilt zich aanmelden? Kijk op www.himalayayogastadskanaal.nl of bel 06-51756705

Auteur

Cindy Houwen