Ubbo Xperience op vier locaties Ubbo Emmius in Stadskanaal

Ter Apel

Voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders houdt Ubbo Emmius in Stadskanaal op woensdagmiddag 26 oktober van 13.30 tot 16.15 uur de Ubbo Xperience.

Tijdens deze middag kunnen leerlingen kiezen uit zeventien verschillende workshops. Ze kunnen bijvoorbeeld werken met hout of elektrotechniek, programmeren bij de Lego League of ze kunnen een minicursus Duits volgen. Voor ouders is er voorlichting over het onderwijs, er zijn workshops over bijvoorbeeld opvoeden, het puberbrein, veilig op internet. De workshops worden gegeven op vier verschillende locaties: Stationslaan, Engelandlaan, Maarsdreef en Sportparklaan. Een workshop duurt 45 minuten. De beschrijving van alle workshops staat op de website www.ubboemmius.nl/ubbo-xperience Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 23 oktober.

Auteur

Paul Abrahams