Warmtetouravond voor inwoners over isolatiemogelijkheden woning

ter apel

Op woensdag 26 oktober houdt de gemeente Vlagtwedde in samenwerking met het Energieloket Groningen een Warmtetouravond.

Inwoners krijgen tijdens deze bijeenkomst een goed beeld van de isolatiemogelijkheden voor hun woning. De informatieavond in RSG Ter Apel is van 19.30 tot 21.30 uur. Alle inwoners van de gemeente Vlagtwedde zijn hierbij van harte welkom. De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Veel mensen zijn inmiddels overtuigd van de voordelen van isoleren, zoals een lagere energierekening en comfortabeler wonen. De volgende stap is het vinden van een bedrijf om dit uit te voeren. Tijdens de Warmtetouravond krijgen inwoners informatie over de verschillende isolatiemogelijkheden voor hun woning en advies over het aanvragen van offertes. Ook wordt stilgestaan bij de landelijke regeling waarmee men zo’n 20 procent subsidie kan ontvangen als er twee isolatiemaatregelen tegelijk worden uitgevoerd. Daarnaast worden de aanwezigen geïnformeerd over de duurzaamheidslening van de gemeente Vlagtwedde. Op de bedrijvenmarkt kunnen inwoners terecht bij een aantal bedrijven om een offerte aan te vragen. Belangstellenden kunnen zich voor de Warmtetouravond aanmelden via www.energieloket-groningen.nl/gemeente/vlagtwedde/

Auteur

Paul Abrahams