FD Gazellen Award voor Payroll Company Holding uit Stadskanaal

Ter Apel

Maar liefst negentien ondernemingen uit Groningen, zestien uit Friesland en vijf uit Drenthe mogen zich een jaar lang FD Gazelle noemen. Dit zijn er 10 meer dan vorig jaar.

De landelijke lijst kent een toename van 127 snelst groeiende ondernemingen: vorig jaar 490 FD Gazellen, dit jaar 617. Met de FD Gazellen Awards zet Het Financieele Dagblad de snelst groeiende ondernemingen in Nederland in de schijnwerpers. Vorig jaar waren in de regio Noord aanzienlijk minder ondernemingen genomineerd voor de FD Gazellen Awards: veertien ondernemingen uit Groningen, dertien uit Friesland en drie uit Drenthe. In de categorie Groot (omzet 10 miljoen euro of meer) heeft Payroll Company Holding uit Stadskanaal de Zilveren FD Gazelle in de wacht gesleept met een gemiddelde omzetstijging van 29 procent. Een structurele omzetgroei van minimaal 20 procent over de afgelopen drie jaar is vereist om opgenomen te worden in de FD Gazellen ranglijst.

Auteur

Paul Abrahams