Kunstenschool ZG houdt De Proeverij | dans, muziek en theater

STADSKANAAL

Van 14 tot en met 25 mei zet Kunstenschool ZG de deuren van al haar locaties open voor gratis proeflessen. Een breed publiek kan op deze manier kennismaken met het uitgebreide aanbod muziek, dans en theater.

Tijdens deze twee weken zijn kinderen en volwassenen welkom om lessen uit te proberen. Jonge kinderen kunnen vrij binnenlopen bij de groepslessen muziek (muziek voor kleuters 4+, ontdek muziek 6+, kinderkoor 6+) en dans (kinderdans 3+, ballet 4+, streetdance 6+). Ze mogen uiteraard ook direct meedoen aan de lessen. Zo kunnen ze echt ervaren of het iets voor hen is. Wil je een les jeugdtheater (7+) volgen, neem dan van tevoren even contact op met Kunstenschool ZG: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-631700.

Jongeren en volwassenen die zangles willen nemen of een instrument willen leren bespelen, of de draad weer willen oppakken kunnen zich aanmelden voor een vrijblijvende proefles instrumentaal of zang bij Kunstenschool ZG.

Kijk voor meer informatie op www.kunstenschoolzg.nl