Koning Voetbal kan bijna op vakantie

STADSKANAAL

De reguliere voetbalcompetitie is afgesloten, de kaarten zijn geschud.

De conclusie: de meeste voetballers in de Kanaalstreek en Westerwolde kunnen zich voorbereiden op de vakantie. Zoals bijvoorbeeld de spelers van SPW en Sellingen. De Knoalsters wonnen in eigen huis de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met 2-0 van Sellingen door doelpunten van Jelmer Valk en Bram Poelman.

Zaterdag derde klasser Onstwedder Boys, zondag derde klasser Musselkanaal en zondag vierde klasser Alteveer moeten in de nacompetitie nog flink aan de bak om uit de greep van het degradatiespook te blijven.

Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel. Een aantal teams is nog in race om via de achterdeur (lees: nacompetitie) een ticket voor promotie in de wacht te slepen. Dat zijn respectievelijk zaterdag vierde klasser SJS uit Stadskanaal, zondag tweede klasser Valthermond, zondag derde klasser Gieten, de vierde klassers Westerwolde uit Vlagtwedde en Titan uit Nieuw-Weerdinge en zondag vijfde klasser Gasselternijveen.