Concert Tip Jar in De Verrekieker in Drouwenermond

DROUWENERMOND

Zaterdag 2 juni komt Tip Jar naar kunst- en cultuurpodium De Verrekieker in Drouwenermond.

Tip Jar, de band van Bart de Win en Arianne Knegt, timmert alweer een aantal jaren aan de weg met hun ‘Songs about love and life’ in het folk-, pop- en americanagenre, met invloeden uit pop en jazz. De stemmen van Bart en Arianne kleuren fraai bij elkaar en beiden zijn overduidelijk geïnspireerd door het fameuze duo Gram Parsons/Emmylou Harris.

Tip Jar neemt het publiek aan de hand van hun originele liedjes en de nodige anekdotes mee over de plattelandswegen door het zuiden van de Verenigde Staten. Hun zojuist verschenen derde album Gemstone Road werd opgenomen in Austin, Texas en geproduceerd door Walt Wilkins.

Het eerste nummer wordt om 20.30 uur gespeeld. Een kaartje kost 10 euro. Reserveren kan via reserveren@verrekieker.nl of 0599-611036.