Stichting Opkikker zoekt collectanten in Valthermond

VALTHERMOND

In de week van 1 tot en met 7 juli houdt Stichting Opkikker een collecteweek in Valthermond. Vrijwilligers zullen de wijken in gaan om huis-aan-huis te collecteren en zo veel mogelijk geld voor Stichting Opkikker op te halen. De opbrengst van de collecte is volledig bestemd voor de organisatie van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Opkikkerdagen

Stichting Opkikker heeft als doel om Opkikkerdagen te organiseren voor gezinnen waarvan een van de kinderen langdurig onder behandeling is in een ziekenhuis. Tijdens deze dag wordt het hele gezin in het zonnetje gezet en beleven zij een dag vol ontspanning en plezier. Zo’n dag is onmisbaar naast de dagelijkse, vaak harde, realiteit van behandelingen en doorlopende ziekenhuisbezoeken.

Lijkt het u leuk om u in te zetten als collectant? Meld u dan aan bij Tamara Grooten via jm.akker@hotmail.com, de organisator van de collecte in Valthermond. U kunt Stichting Opkikker ook bereiken op 036-5386660 of door een e-mail te sturen met uw gegevens naar info@opkikker.nl.

Voor meer informatie over Stichting Opkikker kunt u een kijkje nemen op www.opkikker.nl.