Inschrijving Oostermoer Hunze Wandeltocht

GASSELTERNIJVEEN

Het wandelevenement OostermoerHunze Wandeltocht is zaterdag 21 juli.

Een bijzonder wandelevenement, dat dit jaar in en rond Gasselternijveen wordt gehouden, als onderdeel van het Oostermoerfeest. Wandelaars kunnen op deze dag genieten van weidse landschappen en een stuk nieuwe natuur in het Hunzedal. Er zijn afstanden voor beginners en gevorderden. Ook voor mensen die niet meewandelen is er genoeg te beleven, namelijk tijdens het Oostermoerfeest in Gasselternijveen. Deelnemers kunnen zich nu inschrijven via www.

oostermoerhunzeloop.nl De verschillende routes vertrekken vanaf de feesttent in Gasselternijveen en variëren van 5 tot en met 25 kilometer. Voor meer informatie over de routes en starttijden zie www.oostermoerhunzeloop.nl.. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook direct inschrijven voor dit wandelevenement. Het inschrijfgeld bedraagt 6,00 euro. Op vertoon van de ledenpas van de kWbn krijgen deelnemers op de startlocatie 1,00 euro korting. Een medaille als herinnering? Die kunnen deelnemers bij de finish kopen voor 2,50 euro per stuk.Deelnemen aan de OostermoerHunze Wandeltocht is niet alleen gezond, maar zeker ook gezellig. Het is een leuk evenement om deel te nemen met vrienden, collega’s of familie. Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, om bij te praten en om samen te genieten van de omgeving.