Kinderen van de Gerardusschool schitteren als echte sterren

TER APEL

Het 'schoolplein feest' van de Gerardusschool in Barnflair in de tent op de parkeerplaats van De Polderputten is vrijdag druk bezocht.

Dat meldt teamleider Wendy Tieben. "Het was een fantastische happening. Ouders, grootouders en andere familieleden hebben met volle teugen genoten van de optredens van de leerlingen. Alle kinderen hebben op hun eigen wijze geschitterd, ze waren allemaal echte sterren."

Het spektakel 'H. Gerardus got talent' is gehouden om geld in te zamelen voor de renovatie van het verouderde schoolplein. De kans is groot dat de bijna 80 leerlingen voor de winter kunnen spelen op een splinternieuw schoolplein met onder (veel) meer een free running parcours, een digitaal memo speeltoestel, een kruiptunnel, een speelboom, een klimpilaar en een wilgenhut.


Auteur

Paul.Abrahams