Taart comité Red ons Refaja voor Mandy van der Heide

STADSKANAAL

"De afgelopen week zijn we druk geweest met bezorgen van de posters die inwoners hebben besteld", vertelt Anton Reinders desgevraagd.

"En geloof me: dat waren er best heel veel. Ons doel is natuurlijk om Stadskanaal en omstreken rood te laten kleuren van de posters. Met deze actie ondersteunen wij het alternatieve plan van de gemeenten in Zuidoost-Groningen en een deel van Drenthe om sluiting van de afdelingen verloskunde en kindergeneeskunde in het Refaja te voorkomen."

"Ik ben zeventien weken zwanger en ik moet in het ziekenhuis bevallen. Dat wil ik graag in Refaja kunnen doen, omdat de vorige bevallingen daar ook zijn geweest", motiveert Mandy haar besluit om mee te doen aan de posteractie van het comité Red ons Refaja.

"Daarnaast maak ik me ook zorgen om de toekomst voor mijn kinderen. Mocht er wat gebeuren, dan is het voor mij een veilige gedachte dat er een ziekenhuis dicht in de buurt is waar ik terecht kan. Wij beschikken zelf niet over een auto."

Wilt u ook een poster bestellen? Stuur een mail inclusief het adres naar redonsrefaja@gmail.com


Auteur

Paul Abrahams Redacteur