Wellness-oase Sommer EVE Resort Haren (D) in een nieuw jasje gestoken

Dit artikel wordt u aangeboden door Wellness-oase Sommer EVE Resort Haren (D).

Naast lekker eten en een schoonheidsbehandeling in de Spa is het nu ook mogelijk om in de sauna te ontspannen. De familie Sommer heeft namelijk recent het Sauna resort geopend. Met een oppervlakte van ruim 2000 m² is het nu mogelijk om in een sfeervolle ambiance heerlijk tot rust te komen.

Het gebouw is volledig gerenoveerd. Er is niet alleen veel aandacht besteed aan een ontspannende ambiance, maar ook op duurzaamheid en efficiency. Om voor de toekomst goed voorbereid te zijn en een milieuvriendelijk bedrijf te runnen werd er voor een zonnecollector-systeem en verlichting met LED-techniek gekozen. Zo voldoet het Sommer EVE Resort aan alle standaards en presenteert de klant een toekomstgericht bedrijf. Het resort is gelegen op een ongestoorde plek en omgeven van golfbanen en bos. U kunt met een fantastisch uitzicht op het water volledig van de natuur genieten en alle zorgen achter u laten. Een van de highlights is het verwarmde buitenzwembad dat zich midden in een mooie saunatuin bevindt en het gehele jaar geopend is. In de beauty Spa worden behandelingen gegeven door een gecertificeerde schoonheidsspecialist met hoogwaardige producten van het Duitse merk Babor. Er worden verschillende arrangementen aangeboden zoals Ladys Day, Anti Stress of After Work etc. 

“Het belangrijkste is dat de klant zich geheel kan ontspannen en tevreden is. Dit is ook het bijzondere aan het Sommer Eve Resort, een accommodatie met 3 verschillende themagedeeltes. Dit betekent dat men alle 3 gedeeltes met elkaar kan combineren en een unieke beleving kan ondervinden: bijvoorbeeld een speciale beautyaanbieding voor de bezoekers van de Saunalandschap en een aangepaste menukaart voor de bezoekers van de Spa.

Wij bieden een precies op elkaar afgestemd aanbod, wat niet alleen voor mensen uit Haren is, maar ook de gehele regio kan bereiken. Het doel van ons familiebedrijf is om de klant te verwennen en een unieke beleving voor iedereen te creëren. Wij willen een blijvende indruk achterlaten! “ zegt Ewelina Sommer.

Het Sommer Eve Resort staat ook bekend om zijn goede restaurant. Als echte vakman zet de jonge chef zijn hele kennis en creativiteit in. Hierbij ligt zijn aandacht vooral op het gebruik van verse, regionale en kwalitatief hoogwaardige producten. Deze worden niet gewoon op een bordje neergelegd, maar op een heel artistieke manier gepresenteerd. Een bezoek aan het restaurant is altijd een beleving waar de gast van de plaatselijke kookkunst mag genieten. De menukaart wisselt per seizoen. Op deze manier krijgen de gasten steeds verse ingrediënten aangeboden. De gast is koning en zo krijgt iedere gast een klein welkomstcadeau: een zo genoemde amuse-gueule. Volgens de chef moet een goede chef open staan voor nieuwe dingen en er plezier aan hebben om deze uit te proberen. Juist daarom zijn ze begonnen met het degustatie menu, welke de verschillende smaken en kooktechnieken laat zien maar de gast niet overvoerd. Volgens de chef betekent goed eten, de producten waar men mee werkt, te respecteren. 

Het Sommer Eve Resort is zeker een bezoek waard! Voor alle informatie wat betreft de Spa kunt U op https://beautyspa-haren.de/ terecht en voor informatie over het restaurant op www.everestaurant-haren.de

Ook is het Somer Eve Resort op Facebook en Instagram te vinden onder: everestaurantharen