Twee dolle dagen bij Rolloek in Ter Apel

TER APEL - Het is vrijdag 17 en zaterdag 18 mei goed toeven bij Rolloek in Ter Apel. Dan worden namelijk twee dolle dagen gehouden.

"Bij de werkplaats nabij onze winkel wordt een grote tent geplaatst", vertelt eigenaar Richart Joling. "Op vrijdag van negen uur 's morgens tot negen uur 's avonds en op zaterdag van negen uur 's morgens tot vier uur 's middags presenteren we onze uitgebreide collectie. Van raamdecoratie tot garagedeuren en van zonneschermen tot parasols. En nog veel meer. Bovendien starten we met de verkoop van luxe tuinmeubelen."

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt deskundig advies gegeven, klanten kunnen kijken naar uiteenlopende demonstraties en profiteren van messcherpe aanbiedingen. Live muziek van Harm Jan uit Ter Apel zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in de tent.

De vroege vogels gaan naar huis met een goed gevulde goodiebag. Alle bezoekers maken overigens kans om een luxe hangstoel ter waarde van 350 euro te winnen. Ze moeten een briefje met naam, adres en telefoonnummer in een speciale actieton deponeren. Zaterdagmiddag om vier uur wordt de winnaar gebeld en uitgenodigd om de prachtige prijs op te halen.

Rolloek is gevestigd aan Barnflair Oost 77 in Ter Apel.