Trouwambtenaar schrijft gedichtenbundel 'Boven Water'

STADSKANAAL - Gonda Gelling uit Stadskanaal is trouwambtenaar van de gemeente Stadskanaal (babs), werkt daarnaast in de kinderopvang en studeert theologie.

Schrijven is haar lust en haar leven. Drie jaar geleden heeft ze haar eerste gedichtenbundel uitgegeven: 'Van paardenbloem tot paardenbloem'.

Met ingang van woensdag 15 mei is haar tweede bundel te koop: 'Boven Water'. De bundel is uitgegeven door Uitgeverij DichterBij. Een exemplaar kost 16,95 euro. Het boek is te koop bij The Readshop en de Evangelische boekwinkel in Stadskanaal. Desgewenst kan het boek worden besteld via het internet: www.boekenbestellen.nl of www.bol.com

Over de bundel zelf zegt Gonda: "Boven Water! Wanneer is een mens boven water? Hoe kan een mens boven water blijven? En wil een mens wel boven water komen? Het zijn vragen waarop ik geen antwoord weet. Wel weet ik dat ik met hart en ziel datgene heb verwoord wat bij mij van binnen boven water kwam door alle raakvlakken van het leven heen. Een mens heeft immers altijd een keus. Ik hoop dat de lezer zichzelf herkent en de raakvlakken ook persoonlijk kan erkennen. Ondanks dat ieder mens uniek is hebben wij mensen zoveel gemeen. Als we dat samen mogen ervaren wordt de wereld een stukje mooier."

De bundel is rijk geïllustreerd door Ron de Vrieze uit Nieuw-Buinen. De foto voor de omslag is gemaakt door art fotograaf Kasper van der Spoel uit Stadskanaal.