Politie zoekt getuigen busmishandeling Ter Apel

Ter Apel - Een jongen is in de koningsnacht (26 op 27 april) mishandeld bij het busstation aan de Heemker Akkerstraat in Ter Apel. De politie zoekt de drie mannen en vrouw die hier verantwoordelijk voor zijn.

Het slachtoffer zat in de buslijn 73 van Stadskanaal naar Ter Apel. In die bus zaten die nacht drie luidruchtige mannen. De mishandelde jongen zei iets over hun gedrag.

Toen de bus vervolgens rond de klok van 04:35 uur aankwam in Ter Apel (busstation), stapten de drie mannen uit en liepen naar de jongen. Hier kwam ook een vrouw bijstaan die de jongen een klap tegen het hoofd gaf. De jongen verweerde zicht, waardoor de vrouw viel. Vervolgens tuigden de drie andere mannen hem af.

Het slachtoffer kreeg meerdere klappen, waaronder tegen zijn hoofd. Hij wist op den duur zijn telefoon te pakken en 112 te bellen. Hierop zijn de personen weggelopen richting Witherenstraat in Ter Apel.

Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis gegaan waar hij behandeld is aan zijn verwondingen.

Signalement van de verdachte personen

1. Blanke man, 25-30 jaar, stevig postuur.

2. Blanke man, 25-30 jaar, lang en slank postuur, tatoeages op beide armen en een piercing boven het linkeroog..

3. Blanke man, 25-30 jaar, droeg een blauw shirt en een petje.

4. Blanke vrouw, ongeveer 23 jaar, stevig postuur, lang donkerbruin haar, droeg een lippiercing.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen en personen die de verdachten (denken te) kennen op om contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (tel.: 0800-7000). Zaaknummer: 2019106007.