Informatiebijeenkomsten over Zorg in de regio

STADSKANAAL - Treant, Wilhelmina Ziekenhuis Assen en Ommelander Ziekenhuis Groningen maakten samen met huisartsen en zorgverzekeraars een plan om de zorg in de regio beschikbaar houden, de zorg anders inrichten en waar mogelijk verbeteren.

In februari is het plan gepresenteerd en daarna is gesproken met gemeenten, politiek, Zorgbelang Drenthe, Zorgbelang Groningen en vele organisaties in de zorg, zoals de ambulancedienst.

Binnenkort worden bijeenkomsten gehouden voor inwoners om ook hun mening, ideeën of zorgen te horen en vragen te beantwoorden. Bij elke bijeenkomst is in ieder geval een huisarts, ziekenhuisarts en ziekenhuisbestuurder aanwezig is.

In de Kanaalstreek zijn de bijeenkomsten op maandag 3 juni van 19.00 tot 20.30 uur in dorpshuis De Drijscheer in Alteveer en op dinsdag 4 juni van 19.00 tot 20.30 uur in Buurtcentrum Noordstee in Stadskanaal.

Aanmelden

Iedereen kan zich eenvoudig aanmelden door het formulier in te vullen onderaan de homepage van de website https://zorgvoorregio.nl met vermelding van de bijeenkomst waar men wil komen.

Telefonisch opgeven kan ook via 0528 28 67 45.

Let op! Voor elke bijeenkomst zijn slechts 50 plekken beschikbaar.