Altijd de juiste prijs bij Expert Stadskanaal

STADSKANAAL -Koopt u een nieuwe tv, koelkast, wasmachine of laptop bij Expert Stadskanaal, dan bent u voortaan altijd gegarandeerd van de juiste prijs.

De Expert winkel is namelijk als een van de eersten in de regio overgestapt op digitale prijskaarten, die automatisch de juiste verkoopprijs laten zien. Hierdoor weet u altijd precies wat u bij de kassa moet afrekenen en komt u nooit voor verrassingen te staan.

De prijzen van producten kunnen razendsnel veranderen. Als er bijvoorbeeld plotseling een lading van een product zeer voordelig ingekocht kan worden of als een andere partij een prijs verlaagt, kan het aankoopbedrag in een korte tijd met tientallen euro’s dalen.

Het aanpassen van papieren prijskaartjes kan een lange tijd duren en is foutgevoelig: het schapkaartje van dat ene product op de hoek is zo over het hoofd gezien. Bovendien zorgen de papieren prijskaartjes door de enorme benodigde hoeveelheid papier voor een flinke aanslag op het milieu. Mede daarom stapt Expert Stadskanaal over op digitale prijskaarten. Deze werken elektronisch met een rechtstreekse koppeling met het kassasysteem, waardoor de prijs op het kaartje automatisch mee verandert met de kassaprijs. Hierdoor weet u altijd zeker dat de notering die u bij een product ziet, ook het bedrag is dat u bij de kassa moet afrekenen.

Zoals u van Expert Stadskanaal gewend bent, staat de beste service hoog in het vaandel. Met de nieuwe prijskaarten zet het Expert team in Stadskanaal nog een extra stapje in de juiste richting. Ondernemer Lida Schnieders: "De prijskaarten moeten niet alleen de juiste prijs weergeven, maar ook in functionaliteit bijdragen aan de beste service. Zo tonen de prijskaarten de belangrijkste specificaties en kenmerken van producten. Geldt er een speciale actie op het artikel, dan maken de nieuwe prijskaarten ook dit in één oogopslag duidelijk. En doordat de tekst centraal vanaf de kassa doorstroomt, kunnen eventuele kleine foutjes snel worden aangepast. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste prijs én informatie, bij elk product."

"Bij Expert Stadskanaal staat uw gemak altijd bovenaan", vervolgt Lida Schnieders. "En dat gaat verder dan het overstappen op de digitale prijskaartjes. En als het artikel niet bij ons in de winkel aanwezig is en bestelt het op Expert.nl, dan komen wij van Expert Stadskanaal uw aankoop bij u thuisbezorgen en eventueel installeren."

Expert Stadskanaal (0599-234156) is gevestigd aan de Navolaan 14 in Stadskanaal.