Zomeravondmarkten in het centrum van Sellingen

SELLINGEN Vanaf woensdag 24 juli vinden in het centrum van Sellingen vier zomeravondmarkten plaats.

De markten worden georganiseerd door de plaatselijke Zomeravondmarkten Activiteiten Commissie. Van zes tot negen uur is van alles te doen. Zoals een braderie, een kinderrommelmarkt, een rondrit met een huifkar en optredens van de entertainer Jos Tipker. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op een springkussen en een trampoline.

Op woensdag 24 juli vindt een optreden plaats van het koor de Rundezangers en op woensdag 31 juli wordt muzikale medewerking verleend door Shanty- en Amusementskoor ’t Kompas. Het podium is woensdag 7 augustus gereserveerd voor het Shantykoor Spier langs. De laatste zomeravondmarkt is woensdag 14 augustus. Dan zorgt Patrick voor extra sfeer en gezelligheid.

Tijdens de zomeravondmarkten wordt in de gereformeerde kerk een boekenmarkt gehouden. De opbrengst is voor een gevulde rugzak voor kansarme kinderen.

Ook op zaterdag 3 augustus is het goed toeven op de brink in Sellingen. Dan wordt 20.00 uur de jaarlijkse muziekavond gehouden met medewerking van de band Explosief.