Muziekvereniging De Harmonie uit Gasselte viert haar 95 e verjaardag

Gasselte -Muziekvereniging De Harmonie uit Gasselte vierde zaterdag 14 september haar 95 e verjaardag met alle leden van de vereniging.

Na een kleine dip is de vereniging inmiddels helemaal opgebloeid en staan jong en oud met elkaar verenigd op dezelfde foto. Inmiddels bestaat de vereniging uit 5 afdeling: de twirlers, de malletband, het orkest, de blaaskapel en sinds kort ook een eigen jeugdorkest.

Tijdens de jubileumdag werden er ’s middags enkele spellen gespeeld met alle jeugdleden en andere leden die zich nog jeugdig voelen. Daarna was het tijd voor het fotomoment waarbij de leden, de leiding en de beschermheer van de vereniging werden vastgelegd met de camera. Na een heerlijk buffet mochten de leden vanaf de middelbare school hun kennis testen met een heuse pubquiz. De ronde over de Harmonie bracht vele verhalen naar boven die ook veelvuldig tijdens de pauzes werden gedeeld.

Dit jaar zal de vereniging wel vaker stil staan bij het jubileum , maar ook bij het jubileum van de blaaskapel die straks in december 5 jaar bestaat.