Vijfde editie InSight kerst in sporthal Pagedal

STADSKANAAL - Your Promise Still Stands. Dat is het thema van de vijfde editie van InSight kerst, die zaterdag 14 december wordt gehouden in de sporthal van het Pagedal in Stadskanaal.

Het evenement wordt wederom georganiseerd door de jongerenbeweging InSight. Een groep jongeren met een grote passie voor God en met het verlangen om het evangelie op een toegankelijke en moderne manier te verspreiden onder de doelgroep.

"InSight kerst vindt voor de derde keer plaats in het Pagedal", vertelt Pim Scheper. "Een prachtige accommodatie waar we goed mee uit de voeten kunnen. Vorig jaar hebben we bijna 1000 toegangskaarten verkocht en de bezoekers kwamen uit de wijde regio. En ook nu loopt de kaartverkoop goed. Niet zo vreemd hoor, want we hebben wederom een programma samengesteld dat nóg beter is dan vorig jaar. We zijn voortdurend bezig om te vernieuwen. Een bezoek brengen aan InSight kerst in Stadskanaal moet telkens weer verrassen."

Toffe muziek en inspirerende verhalen

Met super toffe muziek en inspirerende verhalen wil het comité laten zien 'hoe God ons een belofte deed en zich daar altijd aan zal houden'.

"Medewerking aan het eerste lustrum wordt verleend door de sprekers Jannica van Barneveld en David Reitsma en door kunstenaar Leonie Gort", vult Salome Lutjeboer aan.

Donderdagavond 12 december wordt begonnen met de voorbereidende werkzaamheden en ook vrijdag wordt door een grote groep enthousiaste vrijwilligers de handen flink uit de mouwen gestoken. "Er moet veel gebeuren", weten Pim en Salome. "Van het opbouwen van het spraakmakende podium met licht- en geluidsapparatuur tot het plaatsen van 1000 stoelen. Vrijdagavond is de generale repetitie en dan worden de laatste puntjes op de i gezet."

Het festijn begint om 20.00 uur. Een kaartje kost 5 euro in de voorverkoop, aan de zaal moet 7,50 euro worden betaald.

Reserveren kan via de website www.insightworship.nl

Zaterdagmiddag 14 december en zondag 15 december wordt het ook druk in de sporthal van het Pagedal. Zaterdag wordt van 14.30 tot 15.45 uur een kidspraise gehouden met als thema 'Komt dat zien'. Zingen, dansen, spel en toneel. Een kaartje kost 2,50 euro. Tickets zijn te koop bij de evangelische boekwinkel in Stadskanaal.

Zondagmorgen houden vijf kerken in de Kanaalstreek een gezamenlijke dienst en 's avonds vindt de volkskerstzang plaats.

Vrijkaarten

Lezers van deze krant maken kans om een setje vrijkaarten voor twee personen te winnen voor InSight kerst in het Pagedal. Stuur voor uiterlijk vrijdagavond 22 november een mail naar vrijkaarten@ndcmediagroep.nl

Winnaars krijgen vrijdagavond via de mail bericht.

Paul Abrahams