Wethouder Borgesius opent wereldrestaurant Goud in centrum Stadskanaal

STADSKANAAL - Het nieuwe wereldrestaurant Goud wordt woensdagmiddag 20 november officieel geopend.

De handeling wordt verricht door wethouder Goedhart Borgesius van de gemeente Stadskanaal. Borgesius gaat samen met de uitgenodigde ondernemers en buren de verschillende smaken uit de wereld ontdekken.

Vanaf donderdag 21 november is het restaurant voor iedereen geopend. Eigenaar, de heer Hu: “Kom langs en ontdek de wereld van Goud in Stadskanaal!”

Wethouder Borgesius is enthousiast over de komst van het wereldrestaurant naar Stadskanaal: “Het wereldrestaurant is een nieuwe trekker voor Stadskanaal en omgeving. Het zorgt voor de invulling van circa 2.000 vierkante meters in het hart van het centrum en is een mooie aanvulling op de bestaande winkels en horeca.”

Het centrum van Stadskanaal kent nog geen wereldrestaurant. De opening van Goud is een aanwinst voor het centrum.

De heer Hu wil graag in samenwerking met de andere ondernemers ervoor zorgen dat naast de inwoners van Stadskanaal ook inwoners van alle gemeenten in Oost-Groningen en aanliggende dorpen in Drenthe naar het centrum komen. Een totaalconcept van winkelen, lekker eten en een avond uit bij de bioscoop of het theater. Desgewenst gecombineerd met een overnachting.

“Stadskanaal heeft het dan echt allemaal”, benadrukt Hu.