Bruidzilla in dorpshuis De Vluchtweide in De Maten

DE MATEN - De toneelvereniging Herontkieming uit De Maten - een buurtschap tussen Roswinkel en Ter Apel - brengt dit seizoen de klucht Bruidzilla op de planken van het dorpshuis De Vluchtweide.

Het hilarische verhaal is geschreven door Henk Roede.

Het spits wordt afgebeten op zaterdag 7 maart. Wie dan is verhinderd, krijgt een herkansing op zaterdag 14 en zaterdag 21 maart.

Een toegangskaartje kost 5 euro. U wilt een ticket reserveren? Bel dan Herman Schlimbach, 06-55797355.

Linda zit al tijden te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Van Cor hoeft het allemaal niet zo. Hij vindt het wel best zo als het leven nu gaat. Maar Linda heeft van jongs af plannen gemaakt van hoe die ene speciale dag er uit moet zien. En dat is groots, romantisch en vooral perfect!

Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los! Ze leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal ook maar haar daarin een strobreed in de weg leggen. Echter lopen al haar eisen wel flink in de papieren en is daar wel geld voor? De familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om toch Linda die fantastische dag te kunnen geven. De plannen zijn goed, maar niets gaat zo als gepland…