Ter Apeler Harmonie houdt van Holland

TER APEL -Liefhebbers van de grootste hits van bekende Nederlandse artiesten hebben zaterdagavond met volle teugen genoten van het concert van de Ter Apeler Harmonie samen met het zangduo Tekke & Lucia.

Vorig jaar werd het concert gegeven in de sporthal in Ter Apel, deze keer was de keuze gevallen op hotel Boschhuis.

"De zaal was met 150 personen goed gevuld", vertelt Guda Kuper. Zij is secretaresse van de harmonie die onder leiding staat van dirigent Toine Weterings. "Met dat aantal zijn we best tevreden, daar hadden we van te voren min of meer op gerekend."

"Het was een mooi programma", vervolgt Guda. "Met muziek van Marco Borsato, Ilse de Lange, Peter Koelewijn, Anouk, Suzan en Freek, De Dijk, Golden Earring, Doe Maar en ga zo nog maar even door. De harmonie en Tekke & Lucia hebben apart opgetreden, maar hebben ook samen een aantal werken ten gehore gebracht. Het is allemaal prima verlopen, er werd ook regelmatig door het publiek meegezongen."

Volgend jaar houdt de Ter Apeler Harmonie wederom een concert. "Waar, wanneer en met wie is nog niet bekend", zegt Guda. "Dat wordt binnenkort besproken. We gaan ons eerst richten op het concert op 19 december in basisschool De Vlinder."

Paul Abrahams