DUO Bewindvoering vestigt zich in Stadskanaal

STADSKANAAL - DUO Bewindvoering breidt per 21 januari haar dienstverlening uit in Stadskanaal en omgeving.

Sinds 2013 is DUO Bewindvoering gevestigd in Assen. DUO Bewindvoering is een nuchter no-nonsense kantoor en staat voor korte lijnen, directe en bondige communicatie en vooral voor doen wat je belooft.

Ken jij iemand met geldproblemen of is diegene om wat voor reden dan ook niet meer in staat om zijn of haar eigen financiën te regelen? DUO bewindvoering helpt je zo goed mogelijk om op een eerlijke manier de financiële situatie weer op orde te krijgen.

Vaak zijn onvoorziene omstandigheden, zoals een scheiding of ontslag, de oorzaak van financiële en psychische problemen. Een begrijpelijke reactie is het niet openen van post of bang zijn om de deur te openen voor een deurwaarder en/of incassobureau.

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk het is om geldzaken goed geregeld te hebben. Voor onze klanten beheren wij de inkomsten (salaris, uitkering, huur- en zorgtoeslag, kindgebonden budget, kinderopvang toeslag, belastingteruggave, PGB en kinderbijslag) en zorgen ervoor dat jouw vaste lasten op tijd betaald worden. Ook vragen wij voorzieningen aan die het inkomen kunnen verhogen.

Wil jij je financiën weer op orde krijgen en kun je niet wachten tot 21 januari? Stuur ons dan alvast een privéberichtje. We helpen je graag.

DUO Bewindvoering is gevestigd aan de Blokwieke 96a in Stadskanaal. U wilt meer informatie? Bel 085-0161800 of stuur een mail naar info@duobewindvoering.nl