Stamppotritten: Winterse kost in de trein

STADSKANAAL -Genieten van het winterse landschap en lekker eten? Dat kan op de zondagen 2 en 16 februari en zondag 1 maart.

Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten.

Eten in de trein was vroeger heel gewoon. Zelfs in Nederland hadden binnenlandse (snel)treinen een restauratierijtuig. Tegenwoordig zie je het alleen nog maar in enkele internationale treinen.

Maar ook bij Museumspoorlijn STAR is dat weer mogelijk. Op de zondagen 2 en 16 februari en 1 maart serveren we heerlijke stamppot tijdens een treinrit op onze spoorlijn. Onderweg is het in de avondschemering lekker genieten van het winterse landschap in onze verlichte en verwarmde historische trein.

De rit duurt circa anderhalf uur. De trein vertrekt rond 17.30 uur vanaf station Stadskanaal.

Reserveren

De prijs voor 12 jaar en ouder is 22,50 euro. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 12 euro. De prijs is inclusief stamppotbuffet en treinreis.

Vanwege de beschikbare ruimte is reserveren verplicht voor deze ritten. Kaarten zijn online te koop via onze website: www.stadskanaalrail.nl

Telefonisch reserveren kan via (0599) 65 18 90. Wees er snel bij, de rit van zondag 16 februari is al uitverkocht.