Prijzenregen voor Moniek Laarman van Lunchcafé Mokka's

STADSKANAAL - Lunchcafé Mokka's in Stadskanaal viert in april feest. De 31-jarige Moniek Laarman is dan namelijk tien jaar uitbater van het succesvolle horecabedrijf aan de Beneluxlaan.

Aan het tweede lustrum wordt vanzelfsprekend op gepaste wijze aandacht geschonken. Met verschillende activiteiten en aanbiedingen voor de klanten.

Het eerste cadeautje is inmiddels in ontvangst genomen. Lunchcafé Mokka's is twee keer in de prijzen gevallen.

Om te beginnen werd de titel beste lunchroom/broodjeszaak van de gemeente Stadskanaal in de wacht gesleept en als kers op de slagroomtaart werd ook nog eens beslag gelegd op de tweede prijs van het eindklassement van de provincie Groningen.

"Helemaal super", glundert Moniek. "Het was om te beginnen al een verrassing dat we waren genomineerd voor de verkiezing die door Nederlandse Horeca Prijzen is gehouden. En dan ook nog twee prijzen winnen."

De provinciale tweede prijs werd in ontvangst genomen tijdens het feestelijke Award Festival in Aalsmeer. Daarnaast mocht het team van Lunchcafé Mokka's op de foto met Jan Versteegh. Sinds kort is hij te zien als presentator van het populaire spelletjesprogramma Lingo.

Paul Abrahams