Henk Hebers winnaar kampioenschap klaverjassen Vlagtwedde

VLAGTWEDDE Henk Hebers sr. is aan de haal gegaan met de titel en de daarbij behorende beker Kampioen klaverjassen Vlagtwedde.

Met minimaal verschil wist hij Bert van Hateren achter zich te houden en dus mocht hij na afloop uit handen van Andries Huisinga de fraaie beker en een mooie vleesprijs in ontvangst nemen.

Het eerste open Vlagtwedder kampioenschap klaverjassen werd door de Activiteitencommissie georganiseerd in de kantine van de voetbalvereniging Westerwolde en kende twintig deelnemers. Dit in plaats van het traditionele verenigingsklaverjassen.

Het werd een leuke kaartavond, waarbij het tot de laatste partij spannend was wie zich een jaar lang kampioen klaverjassen van Vlagtwedde zou mogen noemen. Uiteindelijk wist Henk Hebers zeven punten meer te scoren dan nummer twee, Bert van Hateren en ging de beker dus mee naar Bourtange.

De Activiteitencommissie vond de avond een dusdanig succes dat dit Vlagtwedder kampioenschap klaverjassen volgend jaar eind januari vast en zeker weer in het programma wordt opgenomen.