Bijna 400 vrijwilligers gaan naar het feest; er zijn nog enkele kaarten beschikbaar

STADSKANAAL Vrijwilligers kunnen zich tot 1 maart aanmelden voor de vrijwilligersavond op donderdag 12 maart in sporthal de Spont.

Inmiddels hebben zich al bijna 400 mensen aangemeld voor de feestelijke bijeenkomst waarbij alle vrijwilligers door de gemeente Stadskanaal in het zonnetje worden gezet.

Zij kunnen genieten van een heerlijk driegangen buffet en worden daarbij bediend door drie wethouders en leden van de gemeenteraad.

De zusjes Djoeke en Wietske hebben een levende jukebox meegenomen. Zij brengen een programma waar iedereen blij van wordt. Naast de jukeboxzusjes is zanger/entertainer Koos Darwinkel van de partij. Samen met Ineke Pals verzorgt hij ook de presentatie.

Tijdens de bijeenkomst wordt ook de vrijwilligersprijs uitgereikt aan een organisatie die op een inspirerende, eigentijdse wijze (met een vlog of filmpje) laat zien wat zij doet met de inzet van vrijwilligers.

Cheque van 1000 euro

De winnende inzendingen worden gepresenteerd en zij maken kans op de vrijwilligersprijs van 1000 euro, beschikbaar gesteld door de gemeente Stadskanaal of op een van de drie aanmoedigingsprijzen van 250 euro, beschikbaar gesteld door de Rabobank.

Aanmelden voor de vrijwilligersavond kan via de organisatie waar men vrijwilliger is. Persoonlijk aanmelden kan ook via www.vipstadskanaal.nl, de toegangskaart wordt echter wel naar uw vrijwilligersorganisatie gestuurd.