Testloop deelnemers clinics Klap tot Klaploop in nieuw hardloop T-shirt

STADSKANAAL Op maandag 13 april 2020, dat is Tweede Paasdag, vindt de Klap tot Klaploop plaats van Musselkanaal naar Stadskanaal.

Zoals eerder gemeld houdt Runners Stadskanaal voor de twintigste keer een serie clinics om beginnende en gevorderde hardlopers goed voor te bereiden op de wedstrijd over vijf kilometer of tien kilometer langs het kanaal.

De deelnemers worden begeleid door gediplomeerde enthousiaste trainers. De insteek is dat iedereen die zich aanmeldt met een medaille naar huis gaat.

Zo'n 80 mannen en vrouwen hebben zich aangemeld voor de clinic. Vanmiddag werd na de uitreiking van de gele hardloop T-shirts een testloop gehouden in de stromende regen.

In opmaat naar de sportieve prestatie werden de sponsors van de clinic in het zonnetje gezet. Zij dragen Runners Stadskanaal sinds jaar en dag een warm hart toe.

Mede dankzij hun financiële bijdrage kost meedoen aan de clinic maar 25 euro. Dat is inclusief onder (veel) meer het inschrijfgeld Klap tot Klaploop, een hardloop T-shirt en een kop thee met wat lekkers na elke training.

Paul Abrahams