Op de Gribbelgrab door het dorp Borger

BORGER Als je ‘Op de Gribbelgrab’ bent, dan ben je even op pad, er even er op uit en meestal voor je plezier.

Binnenkort start ‘Op de Gribbelgrab’, vanaf een plek ergens in Borger en elke keer met een leuk thema. Onderweg ontmoet je een aantal bijzondere mensen.

'Op de Gribbelgrab' is een tochtje van maximaal 2 kilometer door Borger en de bezoekers worden meegenomen in sketches, een voordracht, een act en historische bijzonderheden over een bepaald thema. Daarvoor gaat een verteller mee, die opgegroeid is in het dorp en vol zit met bijzondere verhalen.

Het is zeker geen intensieve tocht. Op de Gribbelgrab’ wordt in een normaal tempo gewandeld en de groep staat regelmatig even stil bij wat bijzonders! Tijdens ‘Op de Gribbelgrab’ wordt rekening gehouden met de corona maatregelen.

Aanmelden voor ‘Op de Gribbelgrab’ kan via de website www.opdegribbelgrab.nl De kosten bedragen 10 euro, inclusief koffie, koek en een consumptie na afloop. Kinderen tot en met 15 jaar betalen 5 euro.

Let op! Er is plek voor maximaal 30 personen.

Het spits wordt afgebeten met het thema 'Waorwijwerkt'. De data zijn woensdag 26 augustus (aanvang 19.00 uur), zondag 30 augustus (aanvang 11.00 uur) en woensdag 2 september (aanvang 19.00 uur).

Het tweede thema is 'Mangs Mandielig'. De data zijn zondag 6 september (aanvang 11.00 uur), woensdag 9 september (aanvang 19.00 uur) en zondag 13 september (aanvang 11.00 uur).