Verkoop appartementen tweede woontoren Havenkade in Musselkanaal gaat woensdag van start

MUSSELKANAAL De verkoop van acht appartementen (links op de foto) aan de Havenkade in Musselkanaal gaat woensdag 21 oktober van start.

De verkoop is wederom in handen van Van Beilen Makelaars in Stadskanaal, die ook de 10 appartementen in de eerste toren 'aan de man heeft gebracht'.

"Deze appartementen waren ruimschoots vóór de start van de bouw verkocht", vertelt NVM-makelaar Johan van Beilen. "De bouw verloopt voorspoedig en de buitengevels zijn bijna volledig op hoogte. Naar verwachting worden de appartementen in de eerste toren begin 2021 opgeleverd.

De voorgang van het complex wordt door veel belangstellenden gevolgd en nog steeds komen mensen op kantoor om te vragen of het tweede complex ook gebouwd gaat worden. Het betreft namelijk een fantastische plek met vrij uitzicht over de passantenhaven en is gelegen op steenworp afstand van het centrum van Musselkanaal."

Tweede toren

"Gezien de grote vraag heeft ontwikkelaar WVG Ontwikkeling in Meppel onlangs besloten om ook de verkoop van de tweede toren te starten", vervolgt Van Beilen. "Deze tweede toren heeft slechts acht appartementen en onderscheidt zich van de eerste toren door het parkeren onder het complex op maaiveld niveau. De bewoners kunnen op deze manier droog vanuit de auto direct de lift in stappen. "

De appartementen worden te koop aangeboden vanaf 293.000 euro vrij op naam, inclusief vloerverwarming en een eigen parkeerplaats en berging onder het complex.

Hoogwaardige oplossing

"Dit is een hoogwaardige oplossing en ik verwacht dat deze appartementen ook vlot zullen worden verkocht. Het is de bedoeling dat begin 2021 de bouwvakkers aan de slag gaan met de bouw van de tweede toren."

Samenwerking

Het Havenkwartier is een mooie samenwerking tussen WVG ontwikkeling in Meppel, Gebr. Benus in Musselkanaal en Van Beilen Makelaars in Stadskanaal. Zij verzorgen ook de realisatie van 17 appartementen op de Kooistra locatie in Oude Pekela, dat over een aantal weken in verkoop gaat.

U wilt meer informatie? Neem dan contact op met Van Beilen Makelaars aan de Beneluxlaan 1a in Stadskanaal, 0599-696303.