RSG Ter Apel doet de voorlichting voor ouders/verzorgers dit jaar digitaal

TER APEL Zoals bij veel scholen voor het Voortgezet Onderwijs staat ook bij de RSG Ter Apel de voorlichting voor ouders/verzorgers en de Open Dag gepland.

Normaal gesproken vindt dat allemaal plaats op school. Het reilen en zeilen in het Voortgezet Onderwijs wordt dan besproken, wat gebeurt er zoal in de brugklas en natuurlijk kunnen vragen worden gesteld. Vanwege de coronacrisis is dat nu niet mogelijk.

Livestream

RSG Ter Apel heeft daarom samen met mediaspecialist Boudewijn Benting, die onder meer actief is als fotograaf voor het Dagblad van het Noorden en deze krant, een livestream georganiseerd.

Ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 kunnen zich via de website www.rsgterapel.nl aanmelden. 

De livestream op maandag 8 februari en donderdag 18 februari begint om 19.00 uur. Daniël en Martijn vertellen dan honderduit over de RSG en Harry, Martine en Wendy zitten klaar voor de chat om alle vragen te beantwoorden.

Als de regelgeving het toe laat zal op een later moment de school voor leerlingen van groep acht open gaan. Zij kunnen dan persoonlijk kennis maken met de leerlingen en medewerkers van RSG Ter Apel en het mooie nieuwe gebouw met eigen ogen bewonderen.