Van den Berg Hoortoestellen in Borger

BORGER - "Wacht niet met de aanschaf van hoortoestellen en profiteer dit jaar nog van de voordelen."

Dat zegt StAr gecertificeerd audicien Feike van den Berg van Van den Berg Hoortoestellen Borger, dé hoortoestellenspecialist van de Drentse Hondsrug.

"Er zijn vier redenen om nog dit jaar bij ons een hoortoestel aan te schaffen", vervolgt Van den Berg. "Klanten krijgen om te beginnen 50 procent korting op het tweede hoortoestel Starkey Muse iQ2400 en met ingang van 1 januari gaat het BTW tarief omhoog van zes naar negen procent. Omdat Van den Berg Hoortoestellen trotse partner is van de Starkey Hearing Foundation ontvangt de klant tijdelijk een design laadstation en accu’s helemaal gratis bij de aanschaf van de Starkey Muse iQ2400. Zowel de hoortoestellen áls de accu’s worden geleverd met vijf jaar fabrieksgarantie, dus vijf jaar zorgeloos verstaan zonder batterijen.

Tot slot: De aanschaf van het hoortoestel is, ook in 2018, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, aantrekkelijk fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van de persoonlijke situatie kan het fiscale voordeel op hoortoestellen oplopen tot maar liefst 50 procent van de totale aanschafwaarde. Het kan daarom interessant zijn om het hoortoestel in 2018 te kopen."

Van den Berg Hoortoestellen is gevestigd aan de Torenlaan 12C in Borger. De winkel is uitstekend bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie ook op de website www.vandenberg-hoortoestellen.nl