Van de bond Pictures maakt verpletterende promotiefilm gemeente Stadskanaal

STADSKANAAL - Chapeau voor Rick Lem en Bart Stoffer Brakke van Van de bond Pictures in Stadskanaal.

door Paul Abrahams

De twee jonge filmmakers hebben de nieuwe promotiefilm gemaakt om de gemeente Stadskanaal in de schijnwerpers te plaatsen. "Een prachtige opdracht", glundert het tweetal. "Een opdracht die bovenaan onze wensenlijst stond."

Wat betreft de technische mogelijkheden en creativiteit hebben de inwoner van Stadskanaal en van Onstwedde werkelijk alles uit de kast gehaald om in anderhalve minuut tijd een verpletterende indruk achter te laten. En dat is gelukt.

"We hebben alle vrijheid gekregen", blikken Rick en Bart terug. "Voorwaarde was wel dat aandacht werd geschonken aan de drie thema's ‘Stadskanaal pakt aan, Stadskanaal werkt duurzaam en Stadskanaal leeft’ en dat verschillende herkenningspunten in beeld werden gebracht."

Inwoners van de gemeente Stadskanaal hebben met veel enthousiasme medewerking verleend aan de opnames. "Er was veel belangstelling om mee te doen. We hebben bijvoorbeeld via social media een oproep geplaatst voor één ruiter met een paard, kregen we binnen enkele uren vijftig aanmeldingen."

De promotiefilm is te bekijken op promotiefilm Stadskanaal