Wie wil Thibeault financieel adopteren?

STADSKANAAL - Omdat de fondsen werving markt voor dierenwelzijn zich in Nederland steeds meer beperkt, zoekt de

Stichting Dierenpiramide 20 donateurs die de ruin Thibeault financieel willen adopteren voor 5 euro in de maand.

"Voor deze 100 euro wordt hij gevoerd, ontwormd, komt de hoefsmid en heeft hij 's nachts een schone en een warme stal", zegt Anne van Lith. "Ik leerde dit lieve paard 5 jaar geleden kennen. Hij stond dag in dag uit alleen opgesloten in een stal, want hij mocht niet naar buiten omdat hij ziek zou zijn. Hij was ernstig depressief en ik zorgde iedere dag dat hij wat te eten kreeg en aandacht."

"Zijn toenmalige eigenares had er al snel genoeg van dat hij door spierbeschadigingen niet bereden kon worden en hij moest naar de slacht worden afgevoerd. Ik heb hem overgenomen. Wat was hij gelukkig toen ik hem buiten zette en wat genoot hij van zijn voer en hooi. Nu is hij de intelligente en zachtmoedige kuddeleider over vijf andere paarden en hij geniet van zijn leven."

Anne van Lith hoopt dat voldoende liefhebbers van paarden financieel willen helpen. Het banknummer is NL52INGB0000013052.

"De stichting is ANBI en CBF erkend, dus u weet zeker dat uw geld goed is besteed. Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje bij Thibeault te komen nemen."

U wilt meer informatie? Bel dan even 06-42390734.