René Belga repareert alle merken witgoedapparatuur

STADSKANAAL - Oplettende automobilisten zien de servicewagen van René Belga van Belga Witgoedservice op uiteenlopende locaties rijden.

door Paul Abrahams

Onder meer in Stadskanaal, Borger, Tynaarlo, Emmen, Hoogeveen en zelfs in Ommen.

"Ik heb een uitgestrekt werkgebied", vertelt de 46-jarige inwoner van Stadskanaal die sinds bijna vijf jaar de kost verdient als zelfstandig allround witgoedmonteur. Daarvoor stond hij jarenlang op de loonlijst als allround witgoedmonteur bij Merloni Elettrodomestici (Indesit Company) en bij het witgoedreparatiebedrijf H&O Service.

René Belga repareert alle merken witgoedapparatuur, zowel inbouw als vrijstaande apparaten. "Met de fabrikanten van de merken Indesit, Ariston, Hotpoint, Ignis, Whirlpool, Bauknecht, KitchenAid, BEKO, Leisure, Bertazzoni en La Germania heb ik een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Zodra één van deze fabrikanten een klacht of storing van een klant ontvangen, word ik in mijn werkgebied ingezet om deze op te lossen of te repareren."

Rene Belga repareert echter niet alleen witgoedapparatuur in opdracht van deze fabrikanten. Iedereen kan hem voor advies of een reparatie benaderen ongeacht het merk of type apparaat. “Zo repareer ik ook witgoedapparaten van de merken AEG, ASKO, Atag, Bosch, Bruynzeel, Candy, Electrolux, Etna, Ignis, Ikea, Ariston, Liebherr, Miele, Pelgrim, Samsung, Siemens, Zanker en Zanussi. Van vaatwassers tot afzuigkappen, van koelkasten tot magnetrons en van fornuizen tot vriezers."

"Zeker tachtig procent van de klachten kan ik ter plekke oplossen", vervolgt Rene. "Soms moeten materialen besteld worden, maar dan sta ik zo snel mogelijk weer op de stoep om de klus te klaren."

Belga Witgoedservice is van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar via 06-37342333. Een mail sturen kan ook: bws@online.nl

Kijk voor meer informatie ook op de website www.belgawitgoedservice.nl