Bijeenkomst Longfonds Oost Groningen in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal

STADSKANAAL - Op woensdag 14 november houdt het Longpunt Oost Groningen zijn eerste bijeenkomst in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal.

Het spits wordt afgebeten met een lezing door apotheker Arnout Janse van Apotheek Musselpark in Musselkanaal. Hij vertelt over het ‘Voorschrijfbeleid longmedicatie; waarom krijgt u soms andere medicijnen dan dat uw arts u voorschrijft?'.

De bijeenkomst in de Zwartsenbergzaal begint om 14.00 uur.

Het Longpunt is een initiatief van het Longfonds in samenwerking met het OZG en Treant zorggroep en Zorgroep Meander. Zes keer per jaar zijn er themamiddagen in Oost Groningen op de locaties Veendam, Winschoten en Stadskanaal waar patiënten en hun partners en zorgverleners actuele informatie en praktische tips krijgen.

Afwisselend houden onder meer (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen.

Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. U wilt meer informatie? Stuur een mail naar ellybeens@longfonds.nl of kijk op de website www.groningen.longfonds.nl