Concert Wat Aans en Høksons in zalencentrum Het Raadhuis in Wildervank

Het rappende duo ‘Wat Aans!’ en de Veenkoloniale rockband ‘Høksons’ geven op zaterdagavond 27 oktober een concert in het zalencentrum Het Raadhuis’ in Wildervank.

"Wie uit zijn dak wil gaan met bier, feestmuziek en schiere wichter, mag dit niet missen!", zegt organisator Pé Langen.

Wat Aans! bestaat uit de twee goede kameroad’n Ingewikkeld en de Beunhaas. Sinds 2008 zijn ze niet te houden en zetten ze de hele provincie Groningen op z’n kop. Ze hebben een voorliefde voor feesten, bier en wichter. Hun muziek is beïnvloed door muziek van Ede Staal en Erwin de Vries. “Zing’n dat kunn’n de jongens van Wat Aans! niet, maar wat ze wel kunn’n is heel snel praten. Dit in combinatie met een juist ritme, wat muziek en een krat bier”, zegt Langen. “Zowel hun muziek als hun shows en videoclips kennen bijna geen grenzen. Je kan ’t zo gek niet bedenken of Wat Aans! doet ‘t, maar dan wel op zien Grunnegs. Want ja, dat WoisJaWel!”

De Høksons zijn de godfathers van de Veenkoloniale rock. Het is een nieuwe loot aan de rock ’n roll stam. Høksons is eerder een boerenhardrockband dan een feestband. De invloeden van Normaal, AC/DC, Volbeat, Motörhead en Status Quo zijn onmiskenbaar: Veenkoloniale rock ‘n roll is rauw en recht voor z’n raap, met hart en ziel in Veenkoloniaal dialect. Van oud tot jong, rijk of arm, iedereen komt los. Dus, dat belooft wat.

Het feest in Het Raadhuis aan de Raadhuisstraat 17 in Wildervank breekt op 27 oktober los om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro.

Kijk voor meer informatie op www.hetraadhuiswildervank.nl