Friends on Friday in Ter Apel: opkomst is overweldigend

TER APEL - De eerste editie van Friends on Friday, fashion and living vrijdagavond in de winkel 't Klooster Wonen aan de Hoofdstraat 50a in Ter Apel is heel erg druk bezocht.

door Paul Abrahams

Dat meldt woordvoerder Tamara Wisman-Bahlmann die de woonwinkel runt. "De opkomst was werkelijk overweldigend en daar hadden we echt niet op gerekend. Om half zeven stond een lange rij voor de deur en alle parkeerplaatsen in de omgeving waren bezet. We keken naar elkaar en zeiden: wat gebeurt hier? Binnen een kwartier waren we door de voorraad van 100 goodiebags heen. Een aantal bezoekers was teleurgesteld. Een les voor volgend jaar. Dan zorgen we ervoor dat alle bezoekers met een leuke attentie naar huis gaan."

Zowel de honderden bezoekers als de zestien ondernemers uit het dorp die zich hadden aangemeld voor het event blikken met een goed gevoel terug op de try-out. "Het is allemaal prima verlopen", blikt Tamara terug. "Binnenkort zitten we met elkaar om de tafel om Friends on Friday te evalueren en om een nieuwe datum voor editie twee te prikken."