Feestweek in de Kanaalpassage in Stadskanaal

STADSKANAAL - Het is in de komende dagen goed toeven in de Kanaalpassage in Stadskanaal.

Vanwege de verbouwing van Action, Zeeman en restaurant Eventjes en de komst van Top1Toys worden allerhande leuke gratis activiteiten gehouden.

Lees maar even mee. Op woensdag 17 oktober staat een meet and greet op het programma met Masha en de Beer en vrijdag vindt een Dinodag plaats. Zaterdag is het tijd voor sfeervolle live muziek en op maandag kom clown Knappie op bezoek en kan er worden geknutseld. De dag staat ook in het teken van My First Car.

Op dinsdag 23 oktober wordt een prins- en prinsessendag gehouden en woensdagmiddag zijn de leukste kinderhits te horen. Op donderdag 25 oktober ademt de Kanaalpassage de sfeer van Spanje met leuke kraampjes, muziek en dans. Vrijdag kunnen de 55-plussers bingo spelen en pottenbakken. Het shantykoor De Roergangers zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

Het feestprogramma wordt zaterdag 27 oktober afgesloten met de prijsuitreiking van de gooi in m'n ton actie. Het publiek kan de kassabon inleveren en maakt kans om prachtige prijzen in de wacht te slepen. De hoofdprijs is een scooter.