Disco Jeugdsoos de Boerderij

ONSTWEDDE - Jeugdsoos de Boerderij hield vrijdagavond 5 oktober in samenwerking met Stichting De Zijlen een disco. In het verleden heeft deze samenwerking ook al eens plaats gevonden, maar een aantal vrijwilligers van de jeugdsoos en medewerkers van 'De Zijlen' vonden het hoog tijd voor weer eens een disco.

Na het nodige promotie werk was het dan vrijdagavond 5 oktober eindelijk zover. En wat was het een succes! De dansvloer in de jeugdsoos heeft de hele avond vol gestaan. Zowel de bezoekers, als begeleiders en de vrijwilligers van de jeugdsoos hebben er flink op los gedanst. Dit alles op de melodieën van onder andere Jannes, Jan Smit en vele anderen.

Aan het eind van de avond was het nog tijd voor een danswedstrijd. Degenen die het mooist konden dansen wonnen een oud JSDB polo.

Omdat het zo een groot succes was, is de disco voor volgend jaar al vastgelegd: 1 maart 2019. Meer informatie over deze avond wordt natuurlijk bekend gemaakt via de diverse kanalen. De organisatie van de disco vond het een zeer geslaagde avond!