Erwin de Vries komt naar Gieterveen

GIETERVEEN - De Activiteiten Vereniging Gieterveen heeft een optreden van Erwin de Vries met zijn band de Zunderlingen in café de Driesprong in Gieterveen georganiseerd en wel zaterdag 20 oktober.

De Activiteiten Vereniging Gieterveen heeft een optreden van Erwin de Vries met zijn band de Zunderlingen in café de Driesprong in Gieterveen georganiseerd en wel zaterdag 20 oktober.

Erwin de Vries op en top Groninger en treedt inmiddels meer dan 25 jaar op met zijn Gronings talige liedjes. De Groningse tekstschrijver/zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Bekende liedjes als: de Polder, Doe, Maffiosa (Blief mit dien poten van mien Poedie!), Widde Hoeske Leutje Ulsda, Lözze Grond zijn slechts een greep uit de nummers van Erwin. Nummers die zich kenmerken als direct, persoonlijk, rauw, puur, recht uit het hart en dicht bij de mensen.

Het programma ziet er als volgt uit: 20.00 uur zaal open, 20.30 uur aanvang Erwin de Vries met de Zunderlingen, 21.30 uur pauze, 21.45 uur vervolg Erwin de Vries met de Zunderlingen en tege 22.30/22.45 uur einde programma.

Kaarten voor AVG-leden kosten 10,00 euro, kaarten voor niet leden 15,00 euro Opgave kan via het formulier op https://gieterveen.com/erwin-de-vries-komt-naar-gieterveen/ of telefonisch op 06-57008199 na 18.00 uur.