Doet u mee met de Slender You Marathon?

STADSKANAAL - De Slender You Marathon is een gezamenlijk evenement van ReumaNederland en een aantal Slender You Salons door het hele land waarbij de salons op 1 dag zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar Reuma.

Wat is Slenderen?

Slenderen is een manier van bewegen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zes gemotoriseerde bewegingstoestellen, die elk gedurende tien minuten de spieren in een apart gedeelte van het lichaam stimuleren. In ongeveer een uurtje slenderen is elke spiergroep aan bod geweest en voelt u zich heerlijk ontspannen en fit.

De opbrengsten deze dag komen ten goede aan Reuma- Nederland. ReumaNederland is er voor mensen met reuma en financiert onder andere 60% van al het reumaonderzoek. Helpt u mee genezing weer een stapje dichterbij te brengen?

Waar kunt u meedoen? Op vrijdag 5 oktober kunt u tegen een sterk gereduceerd tarief of tegen een donatie aan ReumaNederland slenderen bij de volgende salon: Tineke's Bewegingsbanken

Inloopdag op 5 oktober 2018. Vanaf 10.00 t/m 16.00 uur. Hoofdstraat 5 stadskanaal. Telefoonnummer 0599 221146. Voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.