Willibrordschool in Stadskanaal heeft BSO en peuteropvang

STADSKANAAL - De BSO en de peuteropvang van de Stichting Tamariki in de Willibrordschool in Stadskanaal is afgelopen vrijdagmiddag op feestelijke wijze geopend.

Onder luid gejuich van alle kinderen, met dikke knuffels en high fives is Tante Riki, het boegbeeld van de Stichting Tamariki, van harte welkom geheten. Zij heeft het lint doorgeknipt en de locatie geopend.

Met ingang van 1 oktober zijn alle kinderen welkom. Tamariki verzorgt kinderopvang voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar in de vorm van voorschoolse opvang, naschoolse opvang, kinderdagverblijf en peuteropvang op diverse locaties in Drenthe en Oost-Groningen.

Tamariki is nauw verbonden aan de primaire onderwijsstichting Primenius met 34 scholen in de provincies Groningen en Drenthe en brengt school en kinderopvang in de wijk samen. Tamariki biedt (neutrale) kinderopvang in de breedste zin van het woord op en nabij de scholen van Primenius. Met deze combinatie wil Tamariki de optimale omstandigheden voor een goede ontwikkeling van kinderen creëren. De cultuur van de scholen en van de opvang is gelijk. Dat biedt structuur, veiligheid en rust. Uiteraard zijn alle kinderen uit de wijk van harte welkom om gebruik te maken van een van de locaties.