Twirlstars Gasselte halen 14 podiumplekken

GASSELTE - Een grote groep van de Twirlstars uit Gasselte heeft 29 september deelgenomen aan de majorette- en twirl wedstrijd in Borger. De laatste reguliere wedstrijd van het seizoen. Het was een succesvolle dag met een gouden rand. Veel deelnemers gingen met een medaille naar huis en behaalden hun laatste plaatsingspunten voor de Provinciale Kampioenschappen van 27 oktober.

Goud was er voor Marit Oosterhuis (sterparade en solo), Kirsten Oosterhuis (Technisch Programma), Julia Windt (sterparade), Josefine & Yvette (duo twirling) en het ensemble bestaande uit Josefine, Karen en Yvette. Zilver viel in handen van Josefine & Yvette (duo), Kirsten (1baton), Annelin Moes (sterparade) en Karen Luis (solo). Brons was er voor Kirsten (solo), Karen (1baton), Britt Hadderingh (sterparade) en Lillian Ingram (sterparade).

Marit, Kirsten, Josefine, Karen en Yvette wisten eveneens op verschillende onderdelen hun plaatsingspunten te behalen waardoor zij 27 oktober in Borger mogen gaan strijden voor een NK ticket.