CT Heida en Band in De Verrekieker in Drouwenermond

DROUWENERMOND - CT Heida staat zaterdag 6 oktobermet haar 5-koppige band op het podium van Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker.

CT’s carrière begon daar waar andere muzikanten van dromen: toeren door de States. Als beginnende muzikante werd ze door de Amerikaanse band Ipso Facto gevraagd om bij hen te komen spelen. Met een koffer in haar hand verhuisde CT naar Minneapolis en toerde ruim een jaar lang door de Midwest. Haar stem en pianospel zijn karakteristiek voor haar meerstemmige groovy liedjes. Naast de uit States meegenomen soul en gospel invloeden, bevatten haar liedjes ook invloeden van blues, jazz, pop, rock en country.

In december 2016 verscheen haar debuutalbum Little Woman. “Een prachtplaat in een stijlvol vormgegeven hoesje”. (Folkforum, Assie Aukes)

Haar 5-koppige band bestaat uit: CT Heida: toetsen en leadzang, Ann Faverey: contrabas en backingvocals, Han Latupeirissa: percussie, Mervyn Gerds: gitaar en backingvocals en Koen Jongsma: gitaar en backingvocals

Zaterdag 6 oktober begint CT Heida met haar band om 20.30 uur, toegang 10 euro. De deur is een half uur eerder open. Reserveren kan via de-verrekieker@online.nl of 0599-611036, maar zonder reservering ook van harte welkom. Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond en op www.verrekieker.nl.