Drie dagen veel reuring in het dorp Valthe

In het dorp Valthe bruist het vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 en zondag 2 september van de activiteiten.

Het spits van de 26ste editie van het zogeheten feestweekend wordt vrijdag 31 augustus afgebeten met kinderdisco en een optreden van de formatie 5th Wheel. Ook de diskjockey’s van Gigant FM Voutte Disco Show zijn van de partij. De toegang is gratis.

Het affiche vermeldt zaterdag 1 september onder (veel) meer een kofferbak verkoop en straattekenen. ‘s Avonds is het goed toeven in de feesttent met optredens van Henk Wijngaard, Diss Nie Okay, Marcelino Wunderlich, Henk Dissel en Dennie Christian.

Een ticket kost 17,50 euro in de voorverkoop, aan de kassa moet 20 euro worden betaald.

Zondag 2 september wordt een kerkdienst gehouden in de feesttent met medewerking van de praiseband Shelter uit Valthermond.

Verder kan een kijkje worden genomen op de braderie en rommelmarkt. Het publiek kan genieten van muziek van onder meer The Sweel Singers, piratenkoor ‘t Zwarte Gat en de Börckerstroomzangers. Ook clown Pompy is aanwezig en zorgt met zijn grappen en grollen voor extra sfeer en gezelligheid.

In het feesttent is het podium ‘s middags gereserveerd voor The Classics en voor de Gigant FM Voutte Disco Show. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.feva.nl