Win vrijkaarten voor jubileumvoorstelling Theatergroep Helmers in Gieten

'Het Varkensparadijs'. Zo heet het bijzondere theaterproject, dat van woensdag 19 tot en met zondag 23 september in Gieten wordt uitgevoerd door Theatergroep Helmers uit Gieten.

Het is 150 jaar geleden dat Helmers is opgericht en die mijlpaal wordt vanzelfsprekend op gepaste wijze gevierd. Muzikale medewerking wordt verleend door onder meer een projectkoor en een band.

Onder regie van Yolly van Kan wordt vijf keer een historisch docu-drama uitgevoerd, waarin de periode 1904 tot 1970 van de vroegere varkensslachterij Udema in Gieten centraal staat. Een geromantiseerd verhaal over een voormalige belangrijke werkgever in de wijde omgeving van het dorp. Per avond zijn 278 toegangskaarten beschikbaar. Van de 1390 toegangskaarten zijn inmiddels ruim 1300 tickets aan de man gebracht. De voorstellingen op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 september zijn stijf uitverkocht.

Lezers van deze krant maken kans om twee vrijkaarten in de wacht te slepen voor de voorstelling op woensdag 19 september. Stuur voor zaterdag 4 augustus een mail naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl De winnaars van de vrijkaarten krijgen persoonlijk bericht. Heeft u geen kaarten gewonnen? De laatste tickets zijn te koop via de website www.theatergroephelmers.nl