Oostermoerfeest in Gasselternijveen gaat vanavond van start

GASSELTERNIJVEEN - De officiële opening van het Oostermoerfeest in Gasselternijveen vindt vanavond - woensdagavond 18 juli - plaats.

Om 22.00 uur klinkt vervolgens het startschot voor de zogeheten Midnight Walk. De unieke wandeltocht door het dorp voert de deelnemers over bijzondere paden met onderweg verschillende verrassingen.

Het programma wordt donderdagmorgen 19 juli om 10.00 uur voorgezet met een Drentse koffietafel voor ouderen. Medewerking aan het programma 'Van striepkoornbroek tot wollen borstrok' wordt verleend door Andries Middelbos en de Nieveenster Jongens. De optocht van praalwagens begint om 18.00 uur. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Diskjockey Nick zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in de feesttent.

Ook op vrijdag 20 juli is van alles te doen in het dorp. Zoals allerhande activiteiten voor de kinderen. De zomerfair, een vijfkamp voor ouderen met onder meer sjoelen, klaverjassen, bridgen en jeu de boules, een pubquiz en een feestavond met muziek uit de jaren 60 en 70.

Op zaterdag 21 juli staat de OostermoerHunze wandeltocht op het programma en tevens wordt het noordelijk kampioenschap dressuur en vaardigheid mennen plaats. Het affiche vermeldt ook het FIFA18 gametoernooi en een feestavond met 5th Wheel en de Esperando's.

Het feestprogramma wordt zondag 22 juli afgesloten met een MTB tocht, de Oostermoer Run, touwtrekken en het feest Dine & Disco met de formatie Ten Speed en diskjockey Koos.

Kijk voor het volledige overzicht op de website www.oostermoerfeest.nl